Poseidon

Poseidon

Pacific

Het Poseidon Pacific waterbed laat zien hoe vernieuwend een waterbed kan zijn. Want naast het ongeëvenaarde comfort en de behaaglijkheid van een watermatras biedt de Pacific een unieke extra dimensie, namelijk een bedhoogte van maar liefst 65 cm. Dus ook met een Poseidon waterbed kunt u het heerlijke gevoel ervaren van lekker wegdromen op hoog niveau. De Pacific is speciaal vervaardigd voor wie op zoek is naar een gezonde en royale nachtrust, waar comfort, beleving en ergonomie centraal staan.

Waterbed Easy Box Split

Easy Box Split

Comfort en eigentijds design gaan ook in dit model hand in hand. Opvallend aan dit ontwerp is de ronding aan de bovenzijde van de achterwand, een speels detail waar direct het oog op valt. De bedomranding en de achterwand zijn standaard uitgevoerd in attractief kunstleder en vanzelfsprekend leverbaar in verschillende kleuren.

 

Waterbed Smile

Het Smile waterbed van Poseidon doet zijn naam eer aan: met deze softsider wordt u elke ochtend gegarandeerd met een glimlach op uw gezicht wakker en zorgt voor een optimaal slaapcomfort.
Voor de stoffering van de onderrand kunt u kiezen uit verschillende kleuren en dessins en er zijn meerdere modellen achterwanden leverbaar.

Waterbed Nocta

Het Poseidon Nocta waterbed is weliswaar een basismodel, maar het is een compleet en heerlijk luxueus uitgevoerd waterbed. De duurzame en hoogwaardige materialen maken een ombouw overbodig, zodat dit waterbed volledig vrijstaand te plaatsen is. Dit softside model is natuurlijk voorzien van de kenmerkende zachte veerkrachtige rand waarop u rustig kunt gaan zitten – en waar u zich niet aan kunt stoten. Het geheel wordt omsloten door een hoogwaardige Bamboe Hypersoft hoes die gemakkelijk afneembaar is om te reinigen.

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 7 jaar 10 maanden geleden