Poseidon, Wanneer wordt slapen een droom?

Een droom? Nee, dit is de realiteit van een Poseidon waterbed. Want een Poseidon waterbed is het meest comfortabele en geavanceerde slaapsysteem dat er bestaat. Dankzij ruim veertig jaar ervaring en voortdurende technische innovatie is het Poseidon gelukt om het slapen op water te perfectioneren. Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed. De droom begint al wanneer u zich behaaglijk uitstrekt op het perfect vormende matras en voelt hoe uw lichaam bijna onmerkbaar ondersteund wordt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen die eenmaal een waterbed hebben gekocht, nooit meer op een ander type matras willen slapen.

Relaxen… We weten allemaal hoe belangrijk het is om in deze drukke tijden momenten van totale rust en ontspanning te hebben. Steeds meer mensen kiezen bewust voor een optimale kwaliteit van leven – overdag, maar ook ’s nachts. De slaapkamer is een ideale oase van rust en geborgenheid: een plek waar we tijd voor onszelf hebben en waar we opnieuw kracht kunnen opdoen om de wereld fris en vol energie tegemoet te treden. We doen er dan ook alles aan om er voor te zorgen dat we de stress van ons drukke bestaan niet met ons meenemen de slaapkamer in. Maar dat is op zichzelf nog geen garantie voor een goede en gezonde nachtrust. In bed liggen – en dat doen we ongeveer eenderde van ons leven – is niet hetzelfde als gezond slapen. Maar al te vaak slapen we onrustig, ongemakkelijk en veelal te kort om echt goed uit te rusten.

Met een waterbed van Poseidon kiest u de beste oplossing voor modern en individueel slaapcomfort, namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijke slaapgedrag. Het watermatras voegt zich immers naar uw slaaphouding - in plaats van andersom, zoals bij veel conventionele matrassen. De temperatuur van het water is tot op eentiende graad in te stellen, waardoor uw waterbed in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist behaaglijk warm is.

De diverse modellen en vele accessoires maken het mogelijk een waterbed samen te stellen dat precies voldoet aan uw kritische eisen en uw persoonlijke smaak.

Goed slapen is geen toeval, maar een bewuste keuze van mensen die weten dat genieten een kunst is. Vandaar ons motto: The Art of Sleeping. Een goede nachtrust is een van de belangrijkste dingen in het leven. Waarom zou u met minder genoegen nemen?

 

              

 

 

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden