Waterbed hoezen

 

Luna Basic hoes

De standaard hoes die als basis geleverd wordt bij uw Lunalife waterbed. Dubbeldoek met 300 gr dacron vulling.                          

 

 

 

Bamboe Hypersoft hoes

Hypersoft - Een superzachte vulling met een hoge vochtopname

De alom geprezen Hypersoft vulling garandeert een superzacht ligcomfort, een hoog absorptievermogen, een goede ventilatie en behoud van de oorspronkelijke vorm van de tijk.  Daarnaast biedt Hypersoft u een uitstekende bescherming tegen microben.  

Bamboe - Het zuiverste comfort en anti-allergisch.

Omdat de buitenlaag van de eigenlijke watermatras bestaat uit vinyl, kunnen de mijt en schimmel niet doordringen tot de kern zoals bij een gewoon matras. En om er voor te zorgen dat deze microscopisch kleine en ongezonde medeslapers geen enkele kans krijgen om zich in de bovenlaag van uw bed te nestelen, levert Poseidon de Bamboe Hypersoft matrastijk. Deze Bamboe tijk bestaat uit een natuurlijk cellulosegaren dat milieuvriendelijk wordt gefabriceerd. Bovendien is Bamboe biologisch afbreekbaar en heeft het een perfecte vochtregulering. Bamboe is permanent anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huismijt. Kortom: anti-allergisch!

Hoes met capliner

Om er zeker van te zijn dat de matras perfect schoon blijft introduceert Lunalife en Poseidon een geïntegreerde beschermingshoes (Cap Liner) in de matrashoes. Deze Cap Liner biedt bescherming aan de watermatras en de tijk. De Cap Liner is wasbaar op 60°C en permanent anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huismijt. Kortom: antiallergisch! Zoals u merkt geeft Lunalife en Poseidon ook hier het aspect hygiëne nog meer gestalte.

 

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden