Hoofdborden

Roma, Trentino en Santo hoofdbord

Strak vormgegeven ….

Met dit hoofdbord heeft u de ideale mogelijkheid combinaties te maken met drie modellen. De rechthoekige vorm van dit hoofdbord geeft uw waterbed een strakke uitstraling. De standaardhoogte van de Roma bedraagt 93cm, van de Trentino en de Santo bedraagt de hoogte 110 cm. De Roma en de Santo zijn verder 10 cm diep en ook nog eens 10 cm breder dan de breedte van uw bed, de Trentino is even breed als de breedte van uw waterbed. Deze hoofdborden zijn verkrijgbaar in een groot scala aan stof en kleurmogelijkheden.

Prijs in alle maten vanaf € 250,--


 

Milano hoofdbord

Traditioneel met zuivere lijnen …..

Heerlijk wegdromen onder dit stijlvolle hoofdbord. Het hoofdbord Milano geeft uw bed een heel andere uitstraling. Milano is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofferingen. Dit hoofdbord heeft een extra accent doordat de 1 of 2 rijen knopen een vakverdeling weergeven.  De Milano is 110  of 125 cm hoog, 14 cm diep en 180 of 210 cm breed.

Prijs in alle maten vanaf € 390,--

Bari hoofdbord

Schitterend in al zijn eenvoud…

Dit hoofdbord zal in elke slaapkamer goed tot zijn recht komen. De ronding aan de bovenkant en de siernaad in het midden geven dit hoofdbord een speciaal effect. Met dit hoofdbord in de kleur van uw keuze waant u zich al snel prinsheerlijk in dromenland. Bovendien is het zijpaneel van het hoofdbord desgewenst in diverse houtkleuren verkrijgbaar wat de gebogen vorm nog meer accentueert. De Bari is standaard 110 of 125 cm hoog, 14 cm diep en 23 cm breder of gelijk aan de breedte van uw waterbed.

Prijs in alle maten vanaf € 458,--

Capriati hoofdbord

Modern en attractief ….

Met Capriati Hoofdbord voegt u een strak vormgegeven en stijlvol hoofdbord achter uw waterbed toe. De Capriati is standaard verkrijgbaar in een hoogte van 110 of 125 cm en een diepte van 14 cm. De mooi vormgegeven randen geven dit hoofdbord net een extra accent. Leuk detail is de extra breedte van 23 cm waardoor uw waterbed nog beter tot zijn recht komt. 

Prijs in alle maten vanaf € 458,--

Toscane hoofdbord

Puur van vorm ….

Dit strak vormgegeven hoofdbord straalt absolute eenvoud uit maar voegt net dat beetje extra toe in uw slaapkamer. De Toscana is licht gebogen en dat bepaalt nu net haar charme. De Toscana is leverbaar in diverse kleuren, zowel in een kunstlederen als een stoffen uitvoering. De Toscana is standaard 110 cm hoog,14 cm diep en 20 cm breder dan de breedte van uw waterbed. 

Prijs in alle maten, € 498,--

 

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden