Dekbedden Diamant

Ook bij MoreThanWaterbeds leveren wij Dekbedden in verschillende uitvoeringen en maten.

Voor de allergische slaper zou ik altijd synthetische dekbeddeb aanraden, deze zijn wasbaar en dus hygienischer om lekker te kunnen slapen, Voor de slaper die graag wat meer gewicht op zich heeftliggen, zou ik de wollen dekbedden adviseren. Deze zijn zwaarder en men heeft dan in ieder geval het gevoel dat er iets op je ligt. Voor de behaagelijke slaper zou ik de donzen dekbedden adviseren, deze past zich aan je eigen lichaamswarmte en geeft dan de behaagelijke warmte van je eigen lichaam.


 
 

Diamant® Dekbed Elegance 10% Eendendons Enkel

Heerlijk warm donzen dekbed
De combinatie van dons en veren laat de eigenschappen van beide natuurlijke materialen uitstekend tot hun recht komen. Het dekbed past zich goed aan de lichaamstemperatuur. Het dons is verdeeld in gelijkmatige vakken, zodat het dons mooi op de plek blijft zitten. De 10% witte eendendons zorgt ervoor dat het dekbed soepel om het lichaam valt en door de 90% witte eendenveren voelt het dekbed wat zwaarder aan. Deze enkele uitvoering is geschikt voor mensen die graag onder een donzen dekbed willen slapen en toch graag wat gewicht op het lichaam voelen .

* Tijk van 100% fijne katoen
* Vulling: 90% witte eendenveertjes + 10% witte eendendons
* Vulgewicht: ca. 700 gram/m2

Lucht dit dekbed regelmatig voor een extra aangename donsbeleving en het verlengt ook nog eens de levensduur!

Vulgewicht per maat:
* 140 x 200 vulgewicht 2000 gram
* 140 x 220 vulgewicht 2200 gram
* 200 x 200 vulgewicht 2860 gram
* 240 x 200 vulgewicht 3430 gram
* 240 x 220 vulgewicht 3775 gram

 


 
 

Diamant® Dekbed Elegance 90% ganzendons 4 seizoenen

Heerlijk donzen 4-seizoenen dekbed
Natuurlijk en luxe slapen onder een licht en soepel dekbed van zuivere witte ganzendons. De hoge warmteklasse zorgt voor een behaaglijke warmte, die geleidelijk verdeeld wordt over het gehele dekbed. Dit dekbed past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan en ventileert uitstekend. Je bent verzekerd van een heerlijk slaapcomfort gedurende ieder seizoen!

Waarom ganzendons?
Al duizenden jaren heeft ganzendons bewezen een eigen vulmiddel van de natuur te zijn. Ganzendons isoleert en houdt de warmte van je lichaam vast , tegelijkertijd laat het je transpiratievocht door, wat een optimaal slaapklimaat en -comfort biedt. Het lichte gewicht en de soepelheid van het ganzendons zorgen voor een comfortabele en aangename nachtrust.

Verschillende warmteklasses
Het zomerdekbed (Warmteklasse 3) heeft een extra kleine vakverdeling en het lente/herfstdeel (Warmteklasse 2) heeft een grote vakverdeling. Beide delen zijn in carré uitvoering waardoor het dons mooi op de plek blijft zitten. Beide delen zijn makkelijk samen te voegen met knopen en biedt een geweldig warm comfort (Warmteklasse 1). Kort samengevat: Een top product!

* Tijk van 100% katoen
* Vulling: 90% zuivere witte ganzendons + 10% witte ganzenveren
* Vulgewicht: 110+180 gram/m2
* Wasbaar op 40 graden
* Te drogen in de droogtrommel

Lucht dit dekbed regelmatig voor een extra aangename donsbeleving en het verlengt ook nog eens de levensduur!

Vulgewichten per maat:
* 140 x 200 zomerdeel 300 gram en voor/najaardeel 500 gram
* 140 x 220 zomerdeel 330 gram en voor/najaardeel 550 gram
* 200 x 200 zomerdeel 430 gram en voor/najaardeel 710 gram
* 240 x 200 zomerdeel 510 gram en voor/najaardeel 860 gram
* 240 x 220 zomerdeel 565 gram en voor/najaardeel 940 gram
 


 
 

E MOTION

Optimaal comfortabel slapen heeft alles te maken met de stabiliteit van de matras. De E-Motion geeft u de perfecte combinatie tussen optimaal slaapcomfort en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging mogelijk maakt. De extra lendensteun geeft u een comfortabel extra support, dat perfecte ontspanning en rust garandeert. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is, dan is de E-Motion de ideale matras voor u.

Leverbaar vanaf € 315,--

 

SLOW MOTION

Dit type matras biedt u de perfecte balans tussen optimale stabilisatie en het comfort van slapen op water. Stapt u in een waterbed met een Slow-Motion matras, dan ligt u – dankzij verfijnde technieken - na 1 seconde weer stil. Toch behoudt deze ‘rustige’ matras alle eigenschappen van een watermatras in optima forma. Dankzij de toevoeging van twee extra lendensteunen staat de Slow-Motion garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De overstap van een ‘gewone’ matras naar een watermatras is nauwelijks merkbaar, maar u profiteert wel van de voordelen van comfortabel slapen.

Leverbaar vanaf € 336,--


 
 

NO MOTION

De No-Motion matras beschikt over een maximaal aantal stabiliserende lagen en twee extra lendensteunen. Zoals de naam al doet vermoeden is er haast geen beweging in deze matras waar te nemen. De No-Motion matras is speciaal geschikt voor die bewuste slaper die zo weinig mogelijk beweging wil ervaren en tegelijkertijd van de voordelen van het slapen op water wil profiteren. Daarom maakt de No- Motion de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water wel heel gemakkelijk. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor optimaal slaapplezier en perfecte ondersteuning. U vergeet dat u op een waterbed slaapt!

Leverbaar vanaf € 357,--

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden