Watermatrassen Poseidon

NIEUW, Perfect Motion matras

De Nieuwe Perfect Motion matras is de nieuwe Revolutionaire matras die het fijne, ontspannende van een waterbed combineert met de mogelijke extra ondersteuning van uw lichaam bij de lende en uw schouders. Eigenschappen van de Perfect Motion Matrassen:

 • 7 jaar garantie op de complete matras met schuimkern
 • "Pyramide"schuimkern met open celstructur
 • Compleet waterdoorlatend
 • Met Ökotex certificaat ondersteund
 • vormvast- onder de 4% vormverandering conform ISO test 1856
 • Hoge stabilisaties met perfecte ondersteuning en individuele aanpassingen

Poseidon P1500-Perfect Motion

Poseidon P1700-Perfect Motion

Poseidon P2000-Perfect Motion

Poseidon Perfect Motion

Slapen op een Poseidon "Pyramide matras"biedt u een unieke ondersteuning met alle voordelen van het slapen op een watermatras

 • Individuele temperatuur regeling
 • Hygiënisch slaapsysteem
 • Aanzienlijke drukvermindering op het lichaam
 • Optimale aanpassing
 • naar wens kan ook een lendeondersteuning of een aanpassing op de schouderzone besteld worden.

P 750 Lumbar

Voor de veeleisende slaper die een waterbed zoekt dat behaaglijk is maar toch voldoende steun geeft is de P 750 een uitstekende keuze. U wordt volledig door het water gedragen en het matras volgt moeiteloos de vorm van uw lichaam. De 'stabilitijd' van de P 750 Lumbar is 3 à 4 seconden: een uitgekiende balans tussen stabiliteit en comfort.

P 950 Lumbar

De P 950 Lumbar is een zeer stabiele matras die desondanks de unieke ervaring van het slapen op water mogelijk maakt. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is of als u zich tot de wat zwaardere mensen mag rekenen, is de P 950 Lumbar een ideale matras voor u. De 'stabilitijd' is kort: slechts 2 seconden.

P 1250 Lumbar

Het betreft hier een zeer zwaar gestabiliseerde watermatras die de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water nu wel heel gemakkelijk maakt. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De P 1250 is met name geschikt voor senioren omdat het omdraaien in bed als het in- en uitstappen moeiteloos gaan. De 'stabilitijd' laat zich in één woord omschrijven: doodstil.

Ultramax Lumbar

De Ultramax is de minst bewegende matras uit de “Hydraulic Collection”. Onderop bevinden zich de gepatenteerde compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Daar bovenop zijn de fiberlagen, zweeflaag en Lumbarlaag geplaatst die zorgen voor een perfect ligoppervlak met optimaal comfort. Het resultaat is een exclusieve matras die alle positieve eigenschappen van het slapen op water in zich heeft en toch een 'stabilitijd' heeft van slechts 1 seconde. De Ultramax is bij uitstek het matras voor bewuste slapers die zo min mogelijk deining in hun bed willen voelen maar wel willen genieten van alle voordelen van het slapen op water.

Megamax Lumbar

In de Megamax treft u ook de hydraulische werking van de Poseidon compartimenten aan. Deze matras geeft u de perfecte combinatie van het optimale slaapcomfort van water en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging garandeert. De Megamax geeft iets meer mee dan de Ultramax en is daarom uitermate geschikt voor slapers die de Ultramax wel heel erg stil vinden, maar toch graag in alle rust willen wegdromen. De 'stabilitijd' van deze watermatras is 2 à 3 seconden. Hierdoor is een matras ontstaan dat u soepel omarmt, terwijl toch een lichte beweging mogelijk blijft.

   

Volg me!

Twitter icon
Facebook icon

Nieuws

Waterbedden Deurne
gepubliceerd 8 jaar 5 maanden geleden